Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Nieuwe Start In Het Zonnige Zuiden

Yvonne en Ulrich gaan voor een spiritueel avontuur in Spanje in Ik Vertrek

Een nieuwe start in het zonnige zuiden

In de seizoensopener van Ik Vertrek zien we hoe Yvonne en Ulrich hun droom gaan leven in Spanje. Ze willen een spiritueel oord creëren waar mensen tot rust kunnen komen en in contact kunnen komen met zichzelf.

Naar Spanje voor zon en spiritualiteit

Yvonne en Ulrich zijn al jarenlang op zoek naar een plek waar ze hun spirituele passies kunnen delen met anderen. Ze zijn uitgekeken op het sombere weer in Nederland en willen naar een zonniger klimaat waar ze hun droom kunnen verwezenlijken.

Ze hebben hun huis en baan in Nederland opgegeven om naar Spanje te verhuizen. Daar hebben ze een oude finca gekocht die ze willen ombouwen tot een spiritueel centrum. Ze willen er workshops, retraites en andere activiteiten aanbieden om mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Hun droom wordt werkelijkheid

In de uitzending van 30 januari 2024 zien we hoe Yvonne en Ulrich hun plannen in de praktijk brengen. Ze beginnen met de verbouwing van de finca en organiseren alvast een aantal workshops om hun ideeën uit te testen.

Het is nog even afwachten hoe het avontuur van Yvonne en Ulrich afloopt, maar ze zijn vastberaden om hun droom te verwezenlijken. Ze geloven dat hun spirituele centrum een plek kan worden waar mensen hun ware zelf kunnen ontdekken en tot bloei kunnen komen.

Ik Vertrek: een kijkje in het leven van emigranten

Ik Vertrek is een populair televisieprogramma waarin we Nederlanders volgen die hun leven in Nederland achterlaten om in het buitenland te gaan wonen. Het programma geeft een uniek kijkje in de uitdagingen en avonturen die deze emigranten meemaken.

Het nieuwe seizoen van Ik Vertrek is vanaf 30 januari 2024 te zien bij NPO 1. In elke aflevering volgen we een ander Nederlands gezin dat hun droom najaagt in een ver land. Het belooft weer een inspirerend en ontroerend seizoen te worden.


Comments